Sleeptime dekbedovertrek kopen? | Madam Textile

Sleeptime dekbedovertrekken

Op het gebied van een Sleeptime dekbedovertrek, is de keuze bij Madam Textile enorm. Door het aanbod met tientallen kleuren, prints en formaten, is er voor iedere woonstijl een passend aanbod te vinden. Denk hierbij aan een slaapkamer in een hotel-chique stijl. Een slaapkamer in een klassieke stijl. Of een slaapkamer in een moderne stijl. Wel zo belangrijk, want iedereen is uniek en heeft daarom ook een unieke smaak. Het is dus de hoogste tijd om de collectie te bekijken op deze pagina.

Klein budget? Kies voor micropercal

Als je een dekbedovertrek uit wilt zoeken voor een klein budget, dan filter je in onze webshop eenvoudig en snel op het materiaal micropercal. Dit is een synthetische stof en daardoor erg makkelijk om te produceren. En dit resulteert weer in een aantrekkelijke prijs! Het materiaal is erg licht van gewicht, droogt snel en is strijkvrij. Hierdoor val je als een blok in slaap onder jouw gloednieuwe dekbedovertrek. Ook is het micropercal in verschillende soorten kleuren te bestellen. En of je nu een knusse twijfelaar of een luxe king size bed hebt, er is altijd wel een passend dekbedovertrek van het merk Sleeptime te vinden. Benieuwd geraakt? Bekijk het volledige aanbod aan Sleeptime dekbedovertrekken op deze pagina en haal je favoriete design razendsnel in huis.

Flanellen dekbedovertrek van Sleeptime

Heb je wel eens aan een Sleeptime flanellen dekbedovertrek gedacht? Een Sleeptime dekbedovertrek van dit type materiaal is gemaakt van 100% katoen. Het materiaal voelt fluweelzacht aan, waardoor je het liefste vroeg in de avond al lekker onder de dekens met een dekbedovertrek van Sleeptime kruipt. Ook is het aan beide kanten geruwd, wat voor een meer wollige en dikke textuur zorgt. Een Sleeptime dekbedovertrek heeft daardoor een warmte-isolerend effect én het kan je lichaamstemperatuur optimaal regelen. En op het gebied van de kleur? Daar is ook enorm veel in mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een:

  • Sleeptime dekbedovertrek blauw
  • Sleeptime dekbedovertrek wit
  • Sleeptime dekbedovertrek zwart
  • Sleeptime dekbedovertrek rood

De beste merken verkrijgbaar bij Madam Textile

Heb je een perfect Sleeptime dekbedovertrek gevonden, bijvoorbeeld een Sleeptime dekbedovertrek 240x220 cm? Neem dan ook eens een kijkje in de overige collectie. Je zit bij Madam Textile helemaal goed als het aankomt op verschillende soorten dekbedovertrek merken. Verrijk je slaapkamer bijvoorbeeld ook met een Dreamhouse dekbedovertrek of een Zensation dekbedovertrek. Uiteraard kunnen we je alles vertellen over deze designs, of over de designs van Sleeptime, als je een keer contact met ons opneemt. Iedere bestelling vanaf € 49,95 wordt gratis verzonden.

Dreamhouse dekbedovertrekken logo Sleeptime dekbedovertrekken logo Primaviera deluxe dekbedovertrekken logo Heckett Lane dekbedovertrekken logo iSeng dekbedovertrekken logo Zensation dekbedovertrekken logo