Retourneren is altijd mogelijk, maar dient wel binnen 30 dagen te gebeuren. Deze periode van 30 dagen begint vanaf het moment dat het pakket is ontvangen of afgeleverd bij een derde partij, zoals buren of een afhaalpunt. Het is belangrijk dat het artikel niet gewassen of gebruikt is en dat het wordt teruggestuurd in de originele verpakking. De retourkosten nemen wij voor onze rekening.

Hoe werkt het retourproces?

 1. Aanmelden van je retour:
  Meld de artikel(en) die je wilt retourneren aan via e-mail op contact@madamtextile.com. Vermeld duidelijk om welk bestelnummer en welk(e) product(en) het gaat. Je ontvangt vervolgens van ons een retourlabel.

 2. Het inpakken van je retour:
  Doe alle artikel(en) die je wilt retourneren terug in de verpakking, bij voorkeur in de originele verzenddoos of zak. Zorg ervoor dat alles zoveel mogelijk in één verpakking zit, dit zal helpen bij een snellere verwerking van je retour. Controleer of je alles hebt ingepakt en sluit de verpakking goed af. Plaats het retourlabel duidelijk zichtbaar op de verpakking.

 3. Inleveren van je retour:
  In de e-mail met het retourlabel staat aangegeven welke bezorgdienst het pakket zal ophalen en waar het ingeleverd moet worden. Ook wordt een inleverpunt vermeld dat dicht bij het afleveradres ligt. Na het afleveren ontvang je een e-mail met de Track & Trace-code, waarmee je het pakket kunt volgen en precies kunt zien wanneer wij het hebben ontvangen.

 4. Geld terug:
  Zodra wij jouw retour hebben verwerkt, sturen wij je een e-mail. Het bedrag wordt vervolgens teruggestort. In de meeste gevallen kun je dit binnen 3 tot 5 werkdagen terugvinden op jouw rekeningoverzicht.

Het ruilen van een artikel verloopt op dezelfde manier als het retourneren ervan. Geef bij je aanvraag wel duidelijk aan dat je het artikel wilt ruilen. Als je een defect artikel hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Let op: Indien je ervoor kiest om een andere verzender te gebruiken dan het ontvangen verzendlabel, zijn de kosten hiervan volledig voor jouw rekening. Ook voor eventuele waardevermindering die ontstaat, kunnen wij je aansprakelijk stellen.

Dreamhouse dekbedovertrekken logo Sleeptime dekbedovertrekken logo Primaviera deluxe dekbedovertrekken logo Heckett Lane dekbedovertrekken logo iSeng dekbedovertrekken logo Zensation dekbedovertrekken logo