Zo slaap je goed met koud weer

Madam Textile Blog Dit zijn de interieurtrends van 2023Hoewel het niet fijn slapen is als het te heet is, is ook slapen in koud weer geen pretje. Het lijkt tijdens zulke koude nachten onmogelijk om comfortabel te slapen. Lees verder voor een aantal eenvoudige tips om lekker te slapen met koud weer.

Maak gebruik van een kruik of een elektrische deken

Ouderwetse warmwaterkruiken en moderne elektrische dekens zijn allebei geweldige manieren om je bed voor te verwarmen, zodat je de hele nacht warm blijft.

Gebruik meerdere dekens

Misschien wel de makkelijkste tip: leg een extra deken over je heen zodat je het lekker warm hebt.

Drink een kop thee voor het slapen

Voor het slapengaan een warme kop cafeïnevrije kruidenthee voor jezelf zetten (kamille is een uitstekende keuze) is een klassieke manier om zowel op te warmen als te ontspannen voor een zachte nachtrust.

Draag sokken tijdens het slapen

Het dragen van sokken in bed als het koud is, veroorzaakt vasodilatatie (de verwijding van de bloedvaten) in je voeten, wat je hersenen kan vertellen dat het tijd is om naar bed te gaan. Niet alleen houdt het dragen van sokken je warm, maar ze kunnen je ook helpen om gemakkelijker in slaap te vallen!

Ga in bad voor het slapen

Door vlak voor het slapengaan een warm bad (of douche) te nemen, gaat je lichaamstemperatuur omhoog, zodat je je comfortabeler voelt wanneer het tijd is om in slaap te vallen. Als extra lekkernij kunt u badzout met lavendelgeur of lichaamszeep gebruiken om een ​​gevoel van rust op te wekken terwijl het hete water u verwarmt en ontspant.

 

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+11
+10
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95