Vier Vrouwendag in stijl met Madam Textile: Luxueus beddengoed voor de moderne vrouw

Vier Womansday in style

Madam Textile, een eerbetoon aan de kracht en elegantie van vrouwen, viert Internationale Vrouwendag met een speciale selectie van hoogwaardig beddengoed, ontworpen om de moderne vrouw te verwennen en te omarmen. Onze oprichtster, een vrouw met een passie voor schoonheid en comfort, heeft een collectie samengesteld die de essentie van vrouwelijkheid belichaamt en elke vrouw inspireert om haar eigen ruimte te creëren voor rust, ontspanning en zelfverwennerij.

  1. Banda Dekbedovertrek - Omhul jezelf in zachtheid en stijl

Speciaal voor Internationale Vrouwendag presenteren we het Banda dekbedovertrek, een symbool van vrouwelijke elegantie en verfijning. Gemaakt van luxueus katoensatijn, omhult dit overtrek je in een zachte en zijdeachtige omhelzing, waardoor je elke nacht kunt genieten van ultiem comfort. Beschikbaar in een scala aan prachtige kleuren, laat het Banda dekbedovertrek elke vrouw haar persoonlijke stijl en individualiteit uitdrukken, terwijl ze zichzelf verwent met de tijdloze luxe van Madam Textile.

  1. Vafala Dekbedovertrek - Klassieke schoonheid, gemaakt voor jou

Voor de vrouw die houdt van klassieke schoonheid en eenvoud, is er het Vafala dekbedovertrek. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit overtrek niet alleen een comfortabele en rustgevende slaapervaring, die de perfecte aanvulling vormt op elke slaapkamer. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, stelt het Vafala dekbedovertrek elke vrouw in staat om haar eigen oase van rust en sereniteit te creëren, waar ze zich kan terugtrekken en zichzelf kan zijn.

  1. Beauty Skin Dekbedovertrek - Omhels de luxe van zijde

Voor de vrouw die zichzelf graag verwent met de ultieme luxe, is er het Beauty Skin dekbedovertrek. Gemaakt van zijdezacht micropercal, biedt dit overtrek een ongeëvenaarde zachtheid en glans die de zintuigen prikkelt en de slaap verfraait. Met zijn verfijnde ontwerp en luxueuze uitstraling, belichaamt het Beauty Skin dekbedovertrek de essentie van verfijnde vrouwelijkheid en nodigt het elke vrouw uit om zichzelf te omhullen in pure weelde en comfort.

  1. Piping Dekbedovertrek - Roze pracht in velvet en micropercal

Als eerbetoon aan de vrouwelijkheid introduceren we het Piping dekbedovertrek, een symfonie van roze pracht en comfort. De bovenkant van dit overtrek is gemaakt van fluweelachtig velvet, terwijl de onderkant is vervaardigd uit zacht micropercal, wat zorgt voor een heerlijk gevoel tegen de huid. Deze combinatie van stijl en comfort maakt het Piping dekbedovertrek een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een vleugje luxe in haar slaapkamer.

Bij Madam Textile geloven we in het vieren van de kracht, schoonheid en veerkracht van vrouwen, elke dag en vooral op Internationale Vrouwendag. Laten we deze dag vieren door elke vrouw te eren en te waarderen, en haar te inspireren om zichzelf te omringen met de luxe en comfort die ze verdient. Ontdek de collectie van Madam Textile en vier vrouwelijkheid in stijl.

Dompel jezelf onder in luxe. Dompel jezelf onder in Madam Textile. Happy International Women's Day! 🌸💖

KatoenKatoen satijnVrouwendag

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+11
+10
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95