Vier Internationale Vrouwendag als een girl boss

formaten dekbedovertrekken

Ieder jaar, op 8 maart, wordt Internationale Vrouwendag gevierd. Het is de dag waar het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid centraal staan. Waar dan ook ter wereld. Diverse thema’s, zoals werk en economische zelfstandigheid, lenen zich tijdens Internationale Vrouwendag nóg beter om uitvoerig aan bod te laten komen. Het is dus dé dag om verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken, maar ook de perfecte gelegenheid om jezelf of je partner net even wat meer in het zonnetje te zetten.

 

Geef het beddengoed van je slaapkamer een upgrade 

Op het moment dat Internationale Vrouwendag nadert, is het een erg goed idee om op deze dag je slaapkamer een kleine metamorfose te geven. En, laten we eerlijk zijn, dit is misschien niet het eerste waar je aan zit te denken. Toch kan een mooi en nieuw opgemaakt bed wonderen verrichten voor hoe je je voelt. Voeg bijvoorbeeld een vleugje hotel-chique toe aan je slaapkamer. Hierdoor ontwaak jij of ontwaakt je partner meteen als een echte girl boss. Beter kan de dag niet beginnen!

Je hebt de keuze uit verschillende prachtige dekbedovertrekken

Het geheim achter het mooiste beddengoed? En dus het grote geheim achter een slaapkamer in een hotel-chique stijl? Het materiaal! Want door te kiezen voor beddengoed dat gemaakt is van bijvoorbeeld katoen satijn, Egyptisch perkal of velvet, til je de sfeer van de slaapkamer meteen naar een hoger niveau. Voor deze materialen én meer, ben je bij Madam Textile natuurlijk aan het juiste adres.

Zet jezelf, of je partner, extra in de spotlight tijdens Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag is een moment waar iedereen altijd bij stil hoort te staan. Dit kan op verschillende manieren. Denk hierbij door erover te praten op werk of door het gesprek aan te gaan met een groep vrienden. Maar ook in huis is dit hét onderwerp van de dag. Misschien zet je jezelf of je partner graag extra in het zonnetje of je bent maar al te graag een erg goed voorbeeld voor kids. Al met al zijn er dus meer dan genoeg redenen om deze speciale dag te noteren in je agenda.

Egyptisch perkalKatoen satijnVelvetVrouwendag

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+11
+10
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95