Verwen je moeder met de mooiste dekbedovertrekken van Madam Textile

Verwen je moeder met de mooiste dekbedovertrekken van Madam Textile

Moederdag staat weer voor de deur, en wat is er nu beter dan je moeder te verrassen met een geschenk waar ze elke dag van kan genieten? Bij Madam Textile hebben we een prachtige selectie dekbedovertrekken die perfect zijn om je moeder te verwennen en haar slaapkamer om te toveren tot een oase van comfort en stijl. Ontdek hieronder enkele van onze favoriete dekbedovertrekken, elk met hun eigen unieke charme.

1. Dekbedovertrek Sonja: Bloemenweelde in katoen satijn

Laat je moeder zich omhullen door de bloemenpracht van ons Dekbedovertrek Sonja, gemaakt van hoogwaardig katoen satijn. Dit prachtige dekbedovertrek heeft een dubbelzijdige print, met aan de ene kant een weelderig tafereel van verschillende bloemen en aan de andere kant subtiele bloemblaadjes die een vleugje elegantie toevoegen aan de slaapkamer.

2. Dekbedovertrek Downetti: Sfeervol bloemenpatroon in grijs tinten

Voor moeders die van een rustig en sfeervol slaapvertrek houden, is ons Dekbedovertrek Downetti de perfecte keuze. Gemaakt van luxueus katoen satijn, is dit dekbedovertrek dubbelzijdig bedrukt met een betoverend bloemenpatroon in verschillende tinten grijs. Een tijdloos en stijlvol ontwerp dat elke slaapkamer verfraait.

3. Dekbedovertrek Beauty skin care: Zijdezachte verwennerij voor de huid

Gun je moeder de ultieme verwennerij met ons Dekbedovertrek Beauty Skin Care, vervaardigd van zijdezacht silk micropercal. Naast een heerlijke slaapervaring zorgt dit dekbedovertrek ook voor de verzorging van haar huid tijdens het slapen. Het gladde materiaal vermindert wrijving tussen de huid en het beddengoed, waardoor slaapvouwen en rimpels worden verminderd.

4. Dekbedovertrek Velvet Band: Luxe micropercal met velvet afwerking

Voor een vleugje luxe en elegantie in de slaapkamer is ons Dekbedovertrek Velvet Band de perfecte keuze. Gemaakt van hoogwaardig micropercal, is dit dekbedovertrek voorzien van een luxe velvet band die een subtiel contrast biedt en de slaapkamer een verfijnde uitstraling geeft.

Bij Madam Textile begrijpen we hoe belangrijk het is om je moeder te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Met onze prachtige collectie dekbedovertrekken kun je haar elke nacht laten genieten van comfort en schoonheid. Verras je moeder dit jaar met een geschenk dat haar slaap en welzijn verbetert - een dekbedovertrek van Madam Textile!

Ontdek onze volledige collectie op onze website en maak van Moederdag een onvergetelijke viering van liefde en waardering.

Moederdag

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95