Meten is weten

Meten is weten | Madam Textile

Het kiezen van de juiste dekbedovertrekmaat voor je bed is belangrijk om ervoor te zorgen dat het dekbedovertrek goed past en er netjes uitziet. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de juiste maat te bepalen:


  1. Meet de matras: Meet de breedte, lengte en hoogte van je matras op. Noteer de afmetingen nauwkeurig.

  2. Bepaal het type bed: Bepaal of je een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, twijfelaar, kingsize bed of een ander type bed hebt. Dit is belangrijk bij het bepalen van de juiste maat dekbedovertrek.

  3. Bekijk de maattabel: Raadpleeg de maattabel van de fabrikant of verkoper van het dekbedovertrek. Hierin worden de verschillende maten dekbedovertrekken vermeld, samen met de bijbehorende maten matrassen.

  4. Kies de juiste maat: Vergelijk de afmetingen van je matras met de maattabel en kies de juiste maat dekbedovertrek die overeenkomt met de afmetingen van je matras.

Bijvoorbeeld, als je een tweepersoonsbed hebt met een matras van 160 cm breed en 200 cm lang, en de maattabel aangeeft dat een tweepersoonsdekbedovertrek geschikt is voor een matras van 140 cm x 200 cm tot 160 cm x 200 cm, dan is een tweepersoonsdekbedovertrek de juiste maat voor jouw bed.

Het is belangrijk op te merken dat de exacte maten kunnen variëren tussen fabrikanten, dus het is altijd verstandig om de specifieke maattabel van het merk te raadplegen waarvan je het dekbedovertrek wilt kopen.

Door deze stappen te volgen, kun je de juiste dekbedovertrekmaat vinden die past bij de afmetingen van je bed en een comfortabele en nette uitstraling creëren in je slaapkamer.

Formaten

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95