Haal de lente in huis met prachtige dekbedovertrekken van Madam Textile

Haal de lente in huis met prachtige dekbedovertrekken van Madam Textile

Wat een heerlijk gevoel is het dat het eindelijk weer lente is! De zon begint zich steeds vaker te laten zien en we hopen vandaag weer te kunnen genieten van haar warme stralen. Dit is het perfecte moment om de lente niet alleen buiten, maar ook binnen in huis te verwelkomen. En laten we vooral de slaapkamer niet vergeten!

Het is tijd om het dikke velvet dekbedovertrek van de winter op te bergen en plaats te maken voor frisse lentekleuren en lichte stoffen. Hoewel de nachten nog wat koel kunnen zijn, raden we aan om te kiezen voor een katoenen dekbedovertrek. Katoen staat bekend om zijn vermogen om warmte vast te houden en vocht te reguleren, waardoor het ideaal is voor zowel koele als warme nachten. Wil je iets meer luxe? Dan is een prachtig katoensatijnen dekbedovertrek een uitstekende keuze. Met zijn speciale platbinding creëert het een subtiel satijnen effect, terwijl het alle voordelen van katoen behoudt.

Bij Madam Textile vind je een uitgebreide collectie dekbedovertrekken van het designer merk HecketLane die perfect passen bij de lentestijl. Neem bijvoorbeeld de Banda serie, met zijn prachtige jacquard strepen langs de lengte van het dekbedovertrek. Dit geeft een elegant en tijdloos gevoel aan je slaapkamer, en met meerdere kleuropties vind je altijd iets dat bij jouw stijl past.

Ben je meer op zoek naar een levendige print om de lente te vieren? Dan is het Sonja dekbedovertrek met een weidelandschapprint een absolute must-have voor je slaapkamer. De frisse kleuren en levendige print brengen direct een vleugje natuurlijke schoonheid naar binnen.

Waar wacht je nog op? Breng de lente naar binnen en geef je slaapkamer een frisse nieuwe look met Madam Textile. Ontdek onze prachtige collectie dekbedovertrekken van HecketLane en geniet van een seizoen vol comfort en stijl.

BandaHeckettlaneKatoenKatoen satijnLenteVelvet

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95