Jouw Valentijn verrassen

Een ontbijt op bed aan je geliefde tijdens Valentijnsdag 

Valentijnsdag Madam Textile

Valentijnsdag is dé dag van de liefde. De dag waarop je je geliefde extra aandacht geeft en helemaal in het zonnetje zet. Dit kan door middel van het geven van een kaart, met een mooie bos bloemen of het geven van een cadeautje. Maar pak je het graag wat persoonlijker aan? Bijvoorbeeld omdat het dit jaar een speciaal jubileum is? Dan is het tijd om na te denken over een aantal leuke en creatieve ideeën. Gelukkig hoeft het geen fortuin te kosten. Want een klein en persoonlijk gebaar, dat is waar het om gaat. Het geven van een ontbijt op bed tijdens Valentijnsdag is daar een erg goed voorbeeld van. 

Koop kleine lekkere gerechtjes voor het ontbijt 

Goed uitpakken voor het ontbijt tijdens Valentijnsdag? Dat doe je door met een royaal dienblad naar de slaapkamer te gaan. Kies er bijvoorbeeld voor om verschillende kleine gerechtjes uit te zoeken voor op het dienblad. Denk hierbij aan mini croissantjes, een eitje, een sapje en misschien wel een glaasje bubbels. Hierdoor kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. En, het belangrijkste van alles, je tovert een grote glimlach op het gezicht van je partner. 

Lekker ontbijten op een gloednieuw dekbedovertrek 

Niets is er zo fijn dan een bed dat net op is gemaakt. Het knisperende geluid van de dekens in combinatie met de geur van vers gewassen beddengoed, geeft je een instant feel-good momentje. En wist je dat je ook het romantische thema rondom Valentijnsdag in het beddengoed terug kunt laten komen? Dit doe je door een dekbedovertrek in het roze of een dekbedovertrek in het rood te shoppen. 

Start Valentijnsdag vol energie 

En na het ontbijt op een gloednieuw dekbedovertrek op bed, kan de dag beginnen. Hoe spenderen jullie Valentijnsdag (of het weekend ervoor) het liefste? Gaan jullie voor een lange wandeling in dat ene mooie natuurgebied, voor een bruisende citytrip of misschien wel naar dat ene restaurantje waar jullie de eerste date hebben gehad? In alle gevallen ligt de wereld op Valentijnsdag aan jullie voeten. 

Valentijnsdag

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+11
+10
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95