De interieurtrends van 2023

Madam Textile Blog Dit zijn de interieurtrends van 2023Als je hart net even wat sneller gaat kloppen van een sfeervol en stijlvol interieur, dan volg je vast en zeker de laatste interieurtrends erg nauw op de voet. Ook dit jaar zien we weer een aantal leuke woontrends, die gebaseerd zijn op de trendkleuren van 2023. Is je interesse gewekt? Zoek niet verder. We hebben drie gewilde trends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.

1. Hotel-chique voor een luxe uitstraling

Eén van de meest populaire interieurtrends van 2023, is hotel-chique. Deze woontrend herken je aan het gebruik van luxe materialen, zoals satijn en velvet. Dit, in combinatie met donkere en warme kleuren, tilt de sfeer van de kamer meteen naar een hoger niveau.

2. Japandi voor een minimalistische uitstraling

Pastel kleuren, zoals groen, beige en grijs, zijn voorbeelden van bekende trendkleuren in 2023. Combineer je deze kleuren maar al te graag met een minimalistische uitstraling? Overweeg dan zeker om de Japandi trend in je eigen woning terug te laten komen. Deze woonstijl is een combinatie van Scandinavische en minimalistische elementen.

3. Klassiek voor een statige uitstraling

Een klassieke woonstijl is een trend die dit jaar enorm in trek is - en altijd gaat blijven. Dat vinden we niet zo gek, want je zorgt hierdoor voor een erg statige uitstraling in de kamer. Dit maakt een klassieke woontrend enorm gewild onder bijvoorbeeld woningeigenaren van jaren ‘30 woningen.

Voer je favoriete trend door in de slaapkamer

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen van de drie meest populaire trends die je tegen gaat komen in 2023. Wist je dat je iedere stijl ook erg eenvoudig in de slaapkamer terug kunt laten komen? Dit doe je namelijk door een dekbedovertrek uit de collectie van Madam Textile uit te zoeken. Je kunt eenvoudig en snel de dekbedovertrekken filteren op bijvoorbeeld een:

Interieurtrends

Lente 2024

Heckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met weelderige bloemenHeckett Lane downetti dekbedovertrek boven aanzicht grijs met bladeren
Heckettlane Dekbedovertrek Downetti
+1
Uitverkoop prijsVanaf €84,95
Heckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht met JacquardstrepenHeckett Lane Banda laurel groen dekbedovertrek boven aanzicht eenpersoons met Jacquardstrepen
Heckettlane Dekbedovertrek Banda
+1
Uitverkoop prijsVanaf €49,95
Dekbedovertrek Beauty Skin CareDekbedovertrek Beauty Skin Care
Sleeptime Dekbedovertrek Beauty Skin Care
+9
+8
+7
+6
+5
+4
+3
+2
+1
Uitverkoop prijsVanaf €24,95